Alle matrassen zijn handgemaakt, zodat jij jarenlang op de beste kwaliteit slaapt > Bekijk het aanbod

Forma boxsprings

Bij de Forma boxsprings staat de vorm aan de basis van het succes.
Mooie lijnen, strakke stoffering en bovenal een heerlijk comfort. De Forma boxspring is voorzien van pocketvering in verschillende hardheden voor de optimale ondersteuning voor iedereen. Met het juiste matras, jouw ideale topper en een mooi hoofdeinde is de set compleet.

Met de 19 cm hoogte is dit een middelhoge boxspring. De Forma serie is zorgvuldig samengesteld met als basis 3 verschillende hoofdborden. Mocht je toch liever een ander hoofdbord uit onze collectie willen, is dit uiteraard ook mogelijk. Bovendien kunnen al onze matrassen perfect op deze boxspring geplaatst worden. Vanwege het anti-slip laag zullen de matrassen mooi op hun plek blijven, of ze nu meegestoffeerd zijn of in een witte tijk uitgevoerd zijn.

Wil je een heerlijke zachte stof zoals een velours of liever een stoere weefstof? Met de grote collectie stoffen en kleuren maken wij jouw droomkamer compleet!

Bij de Forma draait alles om de vorm, dus ook om lichaamsvormen! Heb je bijvoorbeeld brede schouders (V-profiel), brede heupen (A-profiel) of een smalle taille (X-profiel)? Wij kunnen de Forma boxspring naar wens uitvoeren met één onze profielen. De 4 profiel opties zijn A, H, V en X.
Standaard is de Forma boxspring uitgevoerd met een gezoneerde pocketvering.

 

Zoek je toch een iets hogere (dikkere) boxspring? Kijk dan ook naar onze Suprema Boxspring.

De Forma boxspring is ook elektrisch verstelbaar leverbaar. Deze kan zelfs nog een stap verder gaan, door de toepassing van een Hoog/Laag frame. Kijk hier voor op de Zorg pagina.

Vraag naar alle mogelijkheden bij jouw dichtsbijzijnde Ultima dealer.

Zoek naar de dichtstbijzijnde dealer