Alle matrassen zijn handgemaakt, zodat jij jarenlang op de beste kwaliteit slaapt > Bekijk het aanbod

Maatwerk in bedden

Al onze producten zijn in afwijkende maten leverbaar. Denk hierbij aan matrassen voor een boot of een caravan. Ook boxsprings kunnen we op maat maken, bijvoorbeeld voor extreem lange mensen. Ultima maakt boxsprings tot 240 centimeter lang en 120 centimeter breed. Een ronde boxspringcombinatie? Ook geen probleem.

Ook zijn alle hoofdborden zijn als maatwerk leverbaar. U slaapt in een kamer met een schuine kap? Ieder hoofdbord is op maat te bestellen. Wij passen voor u de breedte, hoogte en zelfs de dikte van het hoofdbord aan. Omdat al onze stofferingen van boxsprings, ledikanten en hoofdborden afneembaar zijn, kunt u deze altijd laten reinigen en zelfs vervangen door een ander kleurtje.

Maatwerk in interieur

Voor het interieur van boxsprings en matrassen leveren wij ook maatwerk. Denk hierbij aan het aanpassen van de zones of speciale afdekmaterialen. Dit kan belangrijk zijn voor bijvoorbeeld mensen met overgewicht, allergieën, schouder en/of nekklachten. Samen met uw Ultima dealer vinden we gegarandeerd de beste oplossing.

Informeer bij uw Ultima dealer naar de mogelijkheden!