Alle matrassen zijn handgemaakt, zodat jij jarenlang op de beste kwaliteit slaapt > Bekijk het aanbod

Over Ultima

Ultima produceert en verkoopt matrassen, boxsprings, kussens en andere producten die met slapen te maken hebben. We maken hierbij gebruik van kwalitatieve materialen en zetten vakmensen in met technische en ergonomische kennis om ervoor te zorgen dat ieder product volledig en op tijd geleverd wordt.

Verder zijn we milieubewust, wat onder andere blijkt uit onze recyclebare matrassenlijn, en gaan we geen uitdaging uit de weg. Als de klant iets vraagt wat niet in de collectie zit, maken we in overleg een passend maatwerk product. (bijna) Alles is mogelijk. We zijn een middelgroot bedrijf met een goede werksfeer. We werken samen, en staan samen achter onze producten.

In de afgelopen 60 jaar is het bedrijf gevormd vanuit de behoefte om goede slaapproducten te maken. Veel producten die nu als normaal gezien worden zijn in deze 60 jaar ontwikkeld en uitgevonden. Enkele van onze uitvindingen zijn onder andere;

  • Hoofdkussen Butterfly/Atlas
  • Hoofdkussen Discus
  • Anti-whiplash hoofdkussens.
  • Matrassen en boxsprings met een kern erin die helemaal gemaakt zijn naar het profiel van je lichaam.
  • Een volledige lijn van recyclebare matrassen die ook volledig aanpasbaar zijn.
  • een complete lijn van partnermatrassen. iedereen zijn/haar eigen comfort en toch alles op dezelfde hoogte.
  • En iedere dag zijn wij bezig met nieuwe ontwikkelingen.

 

Werkwijze

Ultima Bedden is een fabriek in en uit Strijen. De derde generatie is nu aan het roer om onze specialisaties verder te ontwikkelen.

Al meer als 60 jaar zijn de oprichters van dit bedrijf bezig om steeds mooiere en vooral betere slaapsystemen te maken. Uitgangspunten zijn altijd om bedden te creeeren die onze klanten een goede nachtrust geven. Dat heeft erin geresulteerd dat Ultima Bedden bekend staat als de “uitvinder”. Matrassen, hoofdkussens, boxsprings, profiel-matrassen, lattenbodems en toppers. In al deze productgroepen zitten tegenwoordig uitvindingen van ons bedrijf.

Ultima Bedden produceert alles op maat en persoonlijk gemaakt. Ieder matras en boxspring die onze fabriek verlaat is speciaal op maat en kleur gemaakt voor onze klant. Ook maken wij hoogwaardige matrassen geheel op maat voor in een boot en caravan.

Wij zeggen ook wel eens dat onze standaard is, dat niets standaard is.